Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor augustus 2024

In de maand van het teken Leeuw, die de nadruk legt op je individuele kwaliteiten, delen de planeten Uranus en Pluto een krachtige impuls uit. Uranus gaat over de verbondenheid met een groep, Pluto brengt diepgevoelde veranderingen. We kunnen het gevoel krijgen dat we moeten kiezen. Erbij horen of je eigen weg gaan?

Maandhoroscoop augustus 2024: Stier

Als Stier ben je niet zo snel van je principes af te brengen. Heb je eenmaal gekozen voor een idee of een persoon, dan ben je bijzonder loyaal en kost het je enorm veel moeite om je overtuiging of liefde bij te stellen. Dat komt doordat je behoort tot de vaste tekens (samen met Leeuw, Schorpioen en Waterman).

Omdat Uranus al een aantal jaren in Stier staat, kan het zijn dat jij je aangetrokken voelde tot een groep rebellen, mensen die zichzelf buiten de maatschappij plaatsen of die op zoek zijn naar alternatieven. Het zou kunnen dat jouw geloof in die groep de laatste tijd kleerscheurtjes begint te vertonen, maar dat vind je erg lastig om toe te geven. Het voelt alsof je een enorme investering hebt gedaan die helemaal niets oplevert. Dus je bent nog vasthoudend, maar voor hoelang? Pluto geeft duidelijk aan dat er iets moet veranderen. En als dat niet de ideeën zijn van je (vrienden)groep zijn, dan is het misschien toch jouw bijna bovenmenselijke loyaliteit. De fase van twijfel kan in elk geval aangebroken zijn. Probeer erop te vertrouwen dat er een raam wordt opengezet als een deur zich sluit.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent