Daghoroscoop 8 augustus 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 8 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 8 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 8 augustus 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 8 augustus 2024

Met Jupiter in Tweelingen richten we onze hoop op bemiddeling. Een goed gesprek waarin beide kanten van een kwestie worden belicht en er begrip is voor elkaars standpunten. Bovendien krijgt deze Jupiter hulp van de zon, waardoor jouw individuele belang in harmonie is met het collectieve belang, de heersende cultuur. Dan kan er een gevoel ontstaan dat we onderdeel zijn van iets goeds, dat er positieve verandering mogelijk is en dat je daarvan deel kunt uitmaken. Vooral luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman zijn zich bewust van deze energie.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent