Daghoroscoop 10 augustus 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 10 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 10 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 10 augustus 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 10 augustus 2024

De planeten confronteren je met de gevolgen van een zekere luiheid, dromerigheid of passiviteit (Saturnus in Vissen). En dat kan best leerzaam zijn, mits je de neiging om je schouders op te halen kunt onderdrukken. Het is de kunst om vandaag je verantwoordelijkheid serieus te nemen en je er niet makkelijk vanaf te maken. Zelfs als je dankzij Jupiter de neiging hebt om alles weg te lachen en vooral naar de lichte kant van het leven te kijken. Vooral de beweeglijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen herkennen zichzelf in deze beschrijving.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent