Daghoroscoop 13 augustus 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 13 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 13 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 13 augustus 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 13 augustus 2024

Met Mars in Tweelingen ben je vandaag mogelijk nogal druk in je hoofd. Het kan helpen om op pad te gaan, een kort tripje te maken. Misschien heb je behoefte aan een verandering van omgeving. Wat kan helpen, is de studieboeken pakken. In beide gevallen geldt dat Saturnus vandaag voor vertraging kan zorgen. Deze planeet heeft een boodschap. Door even wat langer stil te staan – in de file, in de trein, bij een passage in een boek – kun jij ervaringen dieper tot je laten doordringen in plaats van erdoorheen te racen. Beweeglijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen ervaren meer dan anderen hoe dat in zijn werk gaat. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent
Leeuw-seizoen: dit is wat het voor jou betekent