Daghoroscoop 25 augustus 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 25 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 25 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 25 augustus 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 25 augustus 2024

De zon in Maagd is vandaag niet verbonden met andere planeten. Daardoor kunnen we allemaal contact maken met de essentie van het teken Maagd. Dat is in feite de behoefte aan een bepaalde zuiverheid of perfectie. Belangrijk om te weten is dat daar een mooie en een minder mooie kant aan zit. Als we anderen uitsluiten omdat ze niet voldoen aan het perfecte plaatje, dan kan ‘zuiverheid’ een nare bijsmaak krijgen. We moeten juist leren houden van de ander (én onszelf), inclusief onze mindere kanten. Pas dan zijn we als mens geslaagd. Dit is vooral voor Maagd relevant, die zich volledig aan deze energie zou moeten overgeven.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou