Daghoroscoop 27 augustus 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 27 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 27 augustus 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 27 augustus 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 27 augustus 2024

Je kunt vandaag makkelijk verzeild raken in een pittige discussie. Dat is de energie van Mars in Tweelingen. Omdat Mars zich verbindt met Chiron kan er een debat plaatsvinden waarin je ervaart dat je soms wel wat assertiever mag zijn of juist te agressief bent. Het helpt om je bewust te worden van je houding en van daaruit te zoeken naar de toon en de woorden waarmee je overeind blijft zonder de ander te kwetsen. Dat begint met absolute eerlijkheid naar jezelf toe. Dit is het meest van betekenis voor de vuur- én luchttekens, dus Ram, Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou