Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2024

Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2024 Kreeft, dit is je maandhoroscoop voor september 2024

September kan ons van binnen een beetje verscheuren. Er is de heimwee naar de zomer, een loom verlangen om te luieren omdat de zon haar best doet. Ondertussen draait het grote rad van de samenleving weer volop en vraagt het werk alle aandacht. Mercurius staat vrijwel de hele maand in het ijverige teken Maagd, wat doet dat met ons?

Maandhoroscoop september 2024: Kreeft

September belooft een vrolijke maand te worden omdat Mercurius in jouw communicatiezone staat. Dat voelt voor de anders zo gevoelige Kreeft als een bevrijding: je merkt hoe prettig het is als je het leven met meer lichtheid en luchtigheid tegemoet treedt. Er mag en kan heel vaak gelachen worden!

Je kunt merken dat je interesse in het nieuws is toegenomen. Sowieso is lezen deze maand je hobby en boeken zijn je beste vrienden. Je wilt op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, je wilt kunnen meepraten en ontdekt dat de meest uiteenlopende onderwerpen je ineens fascineren. De dingen die je leert leveren weer nieuwe gespreksstof op en elke ontmoeting verloopt daardoor levendig. Je communiceert dynamisch en hebt een talent voor het overbrengen van je gedachten op een manier die anderen boeit. Bovendien weet je vaak de juiste vragen te stellen, wat anderen aanzet tot denken.

Waarschijnlijk vind je het heerlijk om zomaar in je auto of op je fiets te stappen en een nieuwe omgeving te verkennen. Zowel mentaal als fysiek gezien wil je in beweging blijven.

Astrologie en je geboortehoroscoop

  • Online training met 8 lessen van Happinez astroloog Johanna Blok
  • Ontdek wat jouw persoonlijke planeten, huizen en aspecten over je onthullen
  • Cadeau: Happinez astrologie notebook

Deze Mercurius-positie kan ook de band met broers en zussen nieuw leven inblazen. Misschien een goed moment om samen te komen of een familie-evenement te organiseren?

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou