Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2024

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor september 2024

September kan ons van binnen een beetje verscheuren. Er is de heimwee naar de zomer, een loom verlangen om te luieren omdat de zon haar best doet. Ondertussen draait het grote rad van de samenleving weer volop en vraagt het werk alle aandacht. Mercurius staat vrijwel de hele maand in het ijverige teken Maagd, wat doet dat met ons?

Maandhoroscoop september 2024: Leeuw

Financiële en materiële zaken vragen in september je aandacht. Je wilt misschien meer weten over onderwerpen zoals investeren, sparen of hypotheken. Dit is een goede tijd om je plannen en ideeën te concretiseren, vooral als het gaat om het verstevigen van je financiële basis. Mercurius bevindt zich in de astrologische zone van waarde. Dat kan ook morele vraagstukken oproepen. Hoe kun je wat normen en waarden betreft het juiste pad bewandelen, zonder dat je verandert in een zedenpreker en zonder dat je jezelf te veel strenge eisen oplegt? Misschien kan het je helpen iets te lezen over dit onderwerp. Om je te laten inspireren door knappe koppen die met dezelfde vragen hebben geworsteld. Je manier van denken is momenteel grondig en geduldig, dus het is er absoluut de goede tijd voor. In plaats van snel dingen af te raffelen, neem je de tijd om details te overdenken en goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Je gevoel van eigenwaarde kan baat hebben bij een praktische benadering. Dus weg van het drama, gewoon een nuchtere blik op wie je bent, wat je kunt en al die fijne dingen die jij anderen te bieden hebt. Een eerlijk lijstje maken met de dingen waar je goed in bent. Dat kon weleens een lange lijst worden!

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou