Daghoroscoop 18 september 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 18 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 18 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 18 september 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 18 september 2024

Mercurius, de planeet van communicatie, intellect en denken, zorgt ervoor dat je vandaag behoefte hebt aan een praktische, methodische benadering van problemen. Je verlangt enorm naar efficiëntie en orde in de alledaagse dingen, of het nu gaat om het opruimen van je bureau of het plaatsen van kruidenpotjes in een rek. Omdat Saturnus een beetje dwarsligt, kun je hier eindeloos veel tijd aan verspillen. Misschien kun je die ingrijpende reorganisatie van de voorraadkast beter uitstellen. Maar ook belangrijke gesprekken kunnen beter een paar dagen wachten. Vooral belangrijk voor de bewegelijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou