Daghoroscoop 19 september 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 19 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 19 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 19 september 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 19 september 2024

Richt vandaag je aandacht op artikelen (of andere vormen van informatie) met een positieve inslag. Het is soms belangrijk om jezelf te voeden met opgewekte berichten, zeker nu de enthousiaste planeet Jupiter in het teken Tweelingen contact maakt met de heilzame planeet Chiron. Daardoor heb je als het ware behoefte aan ‘informational healing’ en een sprankje hoop in deze onzekere tijd, het vertrouwen dat alles beter wordt. Probeer de kracht die je daaruit put met anderen te delen. Je kunt vandaag ontzettend inspirerend zijn en je zonnige verhalen werken aanstekelijk. Dit is extra relevant voor Tweelingen, Weegschaal en Waterman. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou