Daghoroscoop 20 september 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 20 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 september 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 20 september 2024

Vandaag bevindt Venus, de planeet van liefde en harmonie, zich in het teken Weegschaal. Ze nodigt je uit om de liefde te vieren, of dat nu de liefde is voor je partner of voor… jezelf. Chiron heeft haar namelijk ingefluisterd dat die zelfliefde de laatste tijd op een laag pitje staat. Maak er een heerlijke en heilzame verwendag van met een massage of een spabezoek. Je zou weleens kunnen ontdekken dat je dit hard nodig had. Wedden dat je naderhand slaapt als een roos? De vaste tekens Ram, Kreeft, Steenbok en Weegschaal resoneren het meest met deze planetaire invloed. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou
Maagd-seizoen: dit betekent het voor jou