Daghoroscoop 21 september 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 21 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 21 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 21 september 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 21 september 2024

Saturnus wordt van zijn à propos gebracht door de onweerstaanbare verleider Juno. Probeer dan maar eens iets gedaan te krijgen. Overal zijn er prikkels en signalen die proberen om je af te leiden. Het is gewoon te verleidelijk om je te laten meeslepen door al die heerlijke verboden vruchten, van suiker en alcohol tot een vorm van liefde waar je eerder misschien ‘nee’ tegen zou hebben gezegd. Probeer er niet tegen te vechten. Sommige dagen zijn nu eenmaal niet geschikt om je op je verplichtingen te storten. Geniet zonder schuldgevoel. Dit is vooral belangrijk voor de Steenbokken, Vissen en Maagden onder ons. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou