Daghoroscoop 24 september 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 24 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 24 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 24 september 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 24 september 2024

Dit is een uitstekende dag om al je energie in een verbouwing of ander huiselijk project te stoppen. Mars in Kreeft zorgt ervoor dat jij je energie op je eigen omgeving wilt richten en Saturnus zorgt voor geduld, doorzettingsvermogen en structuur, waardoor je zo’n klus grondig aanpakt. Ook als dit een project is wat zich uitstrekt over meerdere dagen, dan is vandaag de perfecte dag om te beginnen. Ook de volgende dagen heb je de wind in de rug. Als er iets geregeld moet worden in de sfeer van familierecht, sta je vandaag sterk in je schoenen. Vooral de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen merken hoe fijn dit is.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou