Daghoroscoop 29 september 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 29 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 29 september 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 29 september 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 29 september 2024

De zon bevindt zich met Mercurius samen in het teken Tweelingen. Dat betekent een maximale dosis Tweelingen-energie voor iedereen. Er gaat flink wat gekletst en gebabbeld, geroddeld en gepraat worden vandaag. Er passeren heel veel koetjes en kalfjes de revue. Misschien denk je dat je met praten ‘over niets’ je tijd verdoet. Maar juist samen praten over dingen die niet belangrijk zijn, is een manier om met elkaar verbonden te raken, te bekrachtigen dat je bij elkaar hoort. Probeer het belang daarvan in te zien. Dit past het meest in het straatje van de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou