Daghoroscoop 1 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 1 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 1 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 1 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 1 oktober 2024

Hoewel je eigenlijk zin hebt om vandaag thuis een beetje te lummelen en op de bank te hangen (Mars in Kreeft), zijn er omstandigheden die je aan het werk zetten (Saturnus). De baas belt omdat hij je nodig heeft. Of er wordt iets bezorgd waar je opeens je handen vol aan hebt. Dat kan eerst met wat tegenzin gaan, maar als je eenmaal bezig bent, vliegt de tijd en valt het reuze mee. Probeer wel die vrije dag in te halen, want iets in jou heeft behoefte aan zo’n lekker loom dagje, waarop je bezig bent met helemaal niets. Deze stand is vooral van toepassing voor de watertekens Kreeft, Vissen en Schorpioen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou