Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop oktober 2024: Stier

Bij jou manifesteert deze aangename driehoek mogelijkheden tot het aangaan van een belangrijk commitment. Op de eerste plaats in de liefde natuurlijk. Dus is er een bruiloft gepland, dan heb je deze maand de planeten mee. Dan bekrachtigt de samenwerking tussen Venus, Mars en Saturnus als het ware de toekomst van jouw relatie door een fundament te leggen van stabiliteit en harmonie. Een relatie de op zo’n moment wordt gesmeed, is er letterlijk een van ‘door dik en dun’. Je bent bereid elkaar ook bij te staan als het even minder gaat, dus dat is een prachtig uitgangspunt. Maar je mag het concept ‘commitment’ breder trekken. Ook als je een nieuwe samenwerking begint of een nieuwe baan, dan beloven deze drie planeten je een vliegende start en een stabiele toekomst. Dankzij de inbreng van Venus is er bovendien ook altijd een plek of een tijd om het leven te vieren. Deze maand, maar ook in de loop van zo’n samenwerking. En omdat deze mooie driehoek plaatsvindt in de watertekens, zul je merken dat de dingen die je deze maand aangaat een soort vruchtbaarheid kennen: financiële voorspoed, uitbreiding of letterlijk kinderen. Dat is omdat jij als aardeteken water nodig hebt om te groeien. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou