Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Tweelingen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop oktober 2024: Tweelingen

Als Tweelingen kun je wat moeite hebben om aansluiting te vinden bij de planetaire good vibes van de maand oktober. Alsof ze een beetje langs je heen glijden. Misschien gebeuren er wel fijne dingen, maar op een of andere manier komen ze niet binnen, raken ze je niet echt in je hart. Misschien is daar wel een heel erg praktische verklaring voor. Als de dagen korter worden, zou je last kunnen hebben van een winterdip. Wat sommige mensen erg goed helpt, is lichttherapie. Dus zijn de korte dagen de oorzaak van jouw vlakke gevoelsleven, probeer dit dan op te lossen. Er kan ook een andere oorzaak zijn: misschien voel je niet zoveel passie meer voor je werk als eerder het geval was. Tegelijk zou je kunnen merken dat je er op allerlei manieren ‘aan vastzit’, financieel of praktisch of vanwege een oud commitment. Dat zou deze maand kunnen opspelen. Mars en Venus kunnen je helpen om een oplossing te vinden, maar dat vraagt wel van je dat je diep in je emotionele ‘erfenis’ duikt. Waar komt de angst voor verandering vandaan? Of de angst om voor je eigen geluk te kiezen? Dat is het soort vragen waarmee je aan de slag zou kunnen gaan.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou