Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Weegschaal, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop oktober 2024: Weegschaal

Als kind van Venus word je in oktober extra vertroeteld door de planeten Mars en Saturnus. Mars richt je energie naar binnen, huis en familie. Je voelt een verlangen om je thuisbasis veiliger en gezelliger te maken, wat perfect aansluit bij de herfstmaanden. Het kan zijn dat je meer tijd doorbrengt met familie of bezig bent met huiselijke projecten. Let wel op dat je emoties niet te veel onderdrukt, want dat kan later tot frustraties leiden. 

Saturnus in Vissen helpt je om op een zachte, maar vastberaden manier structuur aan te brengen in je dagelijks leven. Je leert kleine maar fijne lessen over grenzen stellen en verantwoordelijkheid nemen zonder je flexibiliteit te verliezen. In de liefde ervaar je diepe emoties en nieuwe inzichten. Met Venus in Schorpioen ben je geneigd om dieper in je gevoelens te duiken. Je relaties worden intenser en je verlangt naar een sterkere, meer betekenisvolle connectie met je partner. Dit kan leiden tot intensieve gesprekken of zelfs confrontaties. Maar de uitkomst is een sterkere band waarin je de ander accepteert in zijn totaliteit. Als je de balans vindt tussen emotionele diepgang in de liefde en stabiliteit in je huiselijke leven, kan je het geluk niet op. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou