Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Schorpioen, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop oktober 2024: Schorpioen

Oktober belooft een heerlijke maand te worden voor Schorpioen. Met Venus in jouw eigen teken voel je de drang om in liefde en relaties tot op de bodem te gaan. Je wilt weten wat er in de ander omgaat. Je trekt anderen aan met een soort mysterieuze en magnetische energie. Deze herfstmaand draait om zelfliefde en de zoektocht naar echtheid en passie. Je bent niet bang om relaties op een dieper niveau te verkennen, wat verrijkend kan zijn. Maar als je op een of andere manier leeft met een onwaarheid, is het nog een hele uitdaging om bij jezelf te blijven.

Mars in Kreeft versterkt je gevoeligheid en zorgt ervoor dat je veel energie steekt in persoonlijke zaken, zoals familie en je emotionele welzijn. Je richt je aandacht op je innerlijke wereld en voelt een sterk verlangen om een sentimental journey te maken. Ook heb je de neiging om je beschermend op te stellen naar alles waarvan je houdt. Saturnus in Vissen geeft je de discipline om creatieve dromen of spirituele doelen op een concrete manier na te streven. Deze ‘oude schoolmeester’ helpt je om structuur aan te brengen in je leven en om een balans te vinden tussen je verantwoordelijkheden en je diepste verlangens. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou