Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Boogschutter, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop oktober 2024: Boogschutter

Saturnus in Vissen zorgt voor een zekere behoefte aan soberheid, eenvoud in je huiselijke omgeving. Het kan zijn dat je letterlijk de deur achter je dichttrekt om meer tijd voor jezelf en je spirituele ontwikkeling te maken. Maar let op dat jij je niet helemaal afsluit van de wereld, want met Saturnus op zo’n gevoelige plek kan de winterdip er stevig inhakken. 

Je beste bescherming daartegen is toch de warmte die je ervaart in het contact met anderen. Misschien heb je de neiging om je gevoelens voor jezelf te houden, maar als je je openstelt, zul je merken dat er ruimte is voor liefde, verbinding en emotionele groei. Het is dus belangrijk om dit jezelf te gunnen en je niet te verliezen in een soort Spartaanse zelfkastijding vanuit de overtuiging dat je het alleen moet oplossen. Mars in Kreeft helpt je om het initiatief te nemen, maar je moet het eerst willen. Cruciaal is de vraag: wat heb je werkelijk nodig om je emotioneel vervuld te voelen?

Oktober biedt je prachtige gelegenheden om je relaties op een dieper niveau te beleven en meer emotionele intimiteit te ervaren, maar jij hebt zelf de sleutel van je hart in handen.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou