Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Steenbok, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop oktober 2024: Steenbok

Mars in Kreeft vraagt jouw aandacht voor een strijdpunt in je liefdesrelatie of in een team van twee waarvan je deel uitmaakt. Hoewel de veiligheid en emotionele steun van de ander erg belangrijk voor je is, merk je dat er een issue is dat echt besproken moet worden. Anders barst de bom bij jou of bij de ander. Toch kun je de neiging hebben om dit issue te omzeilen. Je kunt bang zijn dat je verkeerd begrepen wordt of misschien ben je bang dat je de juiste woorden niet kunt vinden waardoor het alleen maar erger wordt. 

Tegelijk kun je steeds meer frustratie voelen omdat jij je te veel inzet voor de ander zonder aan je eigen behoeften te denken. Waarom ziet die ander niet gewoon wat je nodig hebt? Vertrouw een beetje op de diplomatieke kracht van Venus die je helpt om tactisch te verwoorden wat er in je omgaat. Om helder en vriendelijk uit te leggen wat er anders moet. En natuurlijk is er ook de steun van Saturnus. Die zegt dat het juist goed is om duidelijke grenzen te stellen zodat de relatie gezond en constructief blijft. Kortom, een veelbelovende maand, als jij het aandurft om jezelf te laten zien. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou