Waterman, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

Waterman, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024 Waterman, dit is je maandhoroscoop voor oktober 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop oktober 2024: Waterman

In werksituaties kun je te maken krijgen met een heftige en intense manier van samenwerken. Venus in Schorpioen daagt je als het ware uit om daarin verder te gaan dan je comfortabel vindt. Op zich vind je dat superinteressant, maar er is ook die natuurlijke behoefte om wat meer afstand te houden en aan de kantlijn te staan. Je zit wat dat betreft een beetje op het vindentouw. Wil je wel of wil je niet. Ga je het aan, dan wacht jou een transformerende ervaring waarbij diepgang en emotionele eerlijkheid een grotere plek krijgen in jouw manier van werken. Bovendien is er de inbreng van Saturnus die zegt dat deze verdieping op den duur ten goede komt aan je ambities en carrièreplannen. Je kwaliteit wordt geslepen alsof het een diamant is die zijn mooiste schittering mag laten zien. 

En dan is er nog Mars in Kreeft die je helpt om de balans te bewaren tussen de belangen van de ander en die van jezelf. Dus je hoeft echt niet bang te zijn dat jij je unieke identiteit moet inleveren. Dit kan je overigens ook helpen om een gezonde balans te creëren tussen werk en privé, wat bij Waterman meestal neerkomt op meer tijd thuis doorbrengen met de familie. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou