Daghoroscoop 2 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 2 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 2 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 2 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 2 oktober 2024

Vandaag krijg je te maken met keuzes, keuzes en nog eens keuzes. En telkens is het de kunst om een goede belangenafweging te maken. Kies je voor jezelf, voor de ander of probeer je een gemeenschappelijk belang te vinden? Als je goed luistert naar alle argumenten en je spreekt het een en ander grondig door, kun je tevreden terugkijken op wat je bereikt. Ook laat je een vorm van leiderschap zien. Mercurius in het teken Weegschaal krijgt namelijk hulp van de zon en dan kun je trots zijn op het resultaat. Vooral de luchttekens (Weegschaal, Tweelingen en Waterman) merken dit.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou