Daghoroscoop 3 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 3 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 3 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 3 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 3 oktober 2024

Misschien ben je de laatste tijd soms iets te enthousiast als je probeert anderen te overtuigen van je gelijk. Jupiter in Tweelingen kan iemand zo fanatiek maken dat luisteren naar wat de ander te zeggen heeft erbij inschiet. Vandaag (en ook in volgende weken) maakt Jupiter contact met de gewonde heelmeester Chiron. Dat biedt de gelegenheid om iets recht te zetten en je oren en hart te openen voor de ander. Maar Chiron zou Chiron niet zijn, als daar geen pijnlijke situatie aan vooraf gaat. Die zou zich vandaag kunnen voordoen. Zie dat als stap één in een mooi proces. Dat geldt vooral voor de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou