Daghoroscoop 6 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 6 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 6 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 6 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 6 oktober 2024

Je zou vandaag wat aan jezelf en je eigen kwaliteiten kunnen twijfelen. Misschien komen er herinneringen boven van een minder geslaagd ‘optreden’, misschien vergelijk je jezelf te veel met anderen, waarbij de vergelijking steeds uitpakt in je nadeel. Het komt misschien niet vanzelf, maar het is de bedoeling dat jij vertrouwt op je unieke kwaliteiten. De zon in Weegschaal zorgt ervoor dat je steeds naar de ander kijkt voor goedkeuring en Saturnus wijst je op de zwakke plekken in je identiteit. Dan ben je vatbaar voor zelfkritiek, maar dat is beslist niet terecht. Vooral Stier en Weegschaal kunnen dit merken.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou