Daghoroscoop 7 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 7 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 7 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 7 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 7 oktober 2024

De maan in Boogschutter maakt in de meeste mensen iets los dat je zou kunnen omschrijven als ‘heimwee naar de verte’. Misschien kijk je in een fotoboek en roept dat het sentiment op van mooie, zomerse vakantieromantiek. Misschien hakt de herfst erin en verlang je hevig naar de volgende vakantiereis. Het kan ook zijn dat je genoeg hebt aan een goede film die zich afspeelt op een tropisch eiland of een andere, verre en spannende locatie. Het wil alleen niet zo vlotten op de plek waar je nu bent. Die kan saai of grauw voelen en dat heeft op jou zijn weerslag. Vooral Boogschutter voelt dit!

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou