Daghoroscoop 9 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 9 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 9 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 9 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 9 oktober 2024

Of je nu in de stemming bent of niet, het is tijd voor een goed gesprek met je partner. Mercurius in Weegschaal helpt je om met de ander te delen wat je lastig vindt om uit te spreken of te benoemen. En Chiron zorgt ervoor dat het gaat over jullie diepste pijn en gevoelens. Dan kan er best een traan vloeien en het kan ook ongemakkelijke momenten opleveren, maar als je ‘aanwezig’ blijft, de ander vasthoudt en elkaar de tijd geeft, dan kan er ontzettend veel heling plaatsvinden. Zowel de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman als de vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter maken de connectie.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou