Daghoroscoop 10 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 10 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 10 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 10 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 10 oktober 2024

Iemand zou je vandaag kunnen benaderen met een oud verhaal. Iets dat er gebeurd is in de relatie of vriendschap tussen jullie. Iets wat je compleet vergeten was, maar waar diegene last van heeft gehad. Het ingewikkelde kan zijn dat je het helemaal niet meer herinnert of het indertijd helemaal niet zo hebt bedoeld. Probeer toch naar de ander te luisteren. Daarmee help je hem of haar om het ‘incident’ een plekje te geven. Dat is beter dan – helemaal met Jupiter in Tweelingen – met allerlei argumenten te komen waarom het niet zo erg was. Dankzij Venus is jullie band voortaan weer ‘schoon’.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou