Daghoroscoop 11 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 11 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 11 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 11 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 11 oktober 2024

Met Venus in Schorpioen is het een mooie dag om de diepe connectie met een partner te voelen. En dankzij Chiron krijg je de kans om samen een stukje verleden te verwerken. Dat hoeft niet te gaan over jullie gezamenlijke verleden, het kan ook de oude pijn zijn van een van de twee. Dat het er vandaag mag zijn, dat alle emoties gevoeld kunnen worden in het bijzijn van elkaar, werkt als een soort therapie, wat helpt om de pijn af te sluiten. Pleister erop en niets meer aan doen. Vooral Waterman en Schorpioen kunnen geraakt worden door deze bijzondere energie.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou