Daghoroscoop 17 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 17 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 17 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 17 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 17 oktober 2024

Jupiter in Tweelingen maakt je enthousiast voor je eigen standpunten en je wilt graag dat anderen het net zo zien als jij. Het is lastiger om te zien dat de waarheid niet aan jouw kant, maar in het midden ligt. Vandaag maakt Jupiter weer contact met de gewonde heelmeester Chiron. Dat is een mooi moment om te luisteren naar wat de ander te vertellen heeft en je eigen standpunten te nuanceren. Chiron helpt je daarbij. Niet door een zachte aanpak, maar door je te confronteren met de consequenties van je gedachtes. Vooral verhelderend voor luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou
Weegschaal-seizoen: dit betekent het voor jou