Daghoroscoop 20 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 20 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 20 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 20 oktober 2024

Dankzij de zon in Weegschaal doe je vandaag alles om de harmonie te bewaren. Je wilt het anderen supergraag naar de zin maken en zet daarvoor je eigen verlangen opzij. Maar Neptunus zorgt voor twijfel en een onderhuids gevoel dat er iets niet klopt. Vooral als je werkt aan een artistiek project kan dat enorm aan je knagen. Het is de kunst om je eigen hart te volgen, iets te maken waar je zelf helemaal in gelooft. Vraag niet naar de mening van anderen, je krijgt toch niet de bevestiging die je zo graag wilt. Je zult het echt uit jezelf moeten halen. Vooral Stier en Weegschaal kunnen deze verwarring voelen. 

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou