Happinez ‘Heel je hart’ ligt nu in de winkel

Happinez ‘Heel je hart’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Heel je hart’ ligt nu in de winkel Happinez ‘Heel je hart’ ligt nu in de winkel

Het nieuwe Happinez nummer is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

Het thema van de nieuwe Happinez is ‘Ik hou van jou’. Dat onderwerp hebben we vaker gehad, maar over de liefde raak je natuurlijk nooit uitgepraat, want liefde kent vele lagen. Zo ziet Diana Cooper het hartchakra als een ruimte met 33 kamers, die elk een eigen vorm van liefde herbergen. Van zachtheid voor jezelf tot liefde voor de mensheid. Met een oefening hoe je het hartchakra kunt helen.  

Het grote interview gaat over het helen van een gebroken hart. Instagram-icoon Meggan Roxanne weet hoe je jezelf kunt beschermen en vergeven en vertelt hoe woorden kunnen troosten. Ook van baden kun je een ritueel maken, zodat het je energie geeft, of juist ontspant – voor elk stadium van de liefde is er een bad te bereiden – de receptuur vind je in dit nummer. 

Verder geven drie relatiecoaches hun ultieme tip over hoe je het leuk houdt met je partner, ook als je al wat langer bij elkaar bent. En is er een compleet dating-dossier voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar soulmate: met als centrale vraag: wat wil je eigenlijk van de liefde?     

Ook in dit nummer: 

Levensdoula’s over het belang van het stervensproces 

Voor iedereen komt er een moment dat hij deze aarde zal verlaten. Dat gegeven verbindt en biedt troost; toch stoppen we de dood vaak een beetje weg. Levenseindedoula’s maken het stervensproces bespreekbaar en begeleiden mensen er liefdevol doorheen.

De kracht van klank volgens Spirit Connection

Samen leven, samen werken, samen stilte vinden in klank. Dat is wat Gwen de Jong en Harry van Dalen al bijna twintig jaar doen. Met Spirit Connection verzorgen ze retreats, klankconcerten en gongmeditaties.

Poëzie over de liefde in woord en beeld 

Wat betekent het om lief te hebben? Een ander, maar ook jezelf? Daarover gaan de gedichten van Rupi Kaur. In heldere taal, zonder opsmuk, onderzoekt de beroemdste dichter van nu wat houden van is.

Een voorpublicatie van de nieuwe Susan Smit ‘De tweede helft van je leven’  

Het nieuwe boek van Susan Smit gaat over wat het leven na je veertigste te bieden heeft. Wanneer we ons steeds minder aantrekken van hoe het hoort, en niet langer geloven wat ons is aangepraat. Een voorpublicatie over het aannemen van je ware vorm.

Veilig hechten kun je leren: de weg naar een gezonde relatie 

Heb je altijd dezelfde soort ruzie met je partner, of voel je je soms eenzaam binnen je relatie? Grote kans dat dat komt doordat je als kind ‘onveilig gehecht’ bent. Een troost: ook op latere leeftijd kun je nog leren hoe je gezonde relaties kunt aangaan.

Happinez ‘Heel je hart’ is vanaf 16 oktober 2024 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Check hier onze abonnementen.

Volgend artikel
Aandacht voor jezelf: 3 makkelijke tips voor meer zelfliefde
Aandacht voor jezelf: 3 makkelijke tips voor meer zelfliefde