Daghoroscoop 25 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 25 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 25 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 25 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 25 oktober 2024

Venus in Boogschutter voelt enthousiast en liefdevol. Je zou het liefst iedereen omhelzen die je op straat tegenkomt. Misschien word je wel verliefd. Maar omdat Saturnus meedoet, valt deze verliefdheid buiten de regels. Het hoort niet, het kan niet, het past niet of het mag niet. Omdat je al een partner hebt bijvoorbeeld, of omdat die ander te oud of te jong is. Of omdat je beiden onderdeel bent van een andere community. Probeer te genieten van het gevoel, maar houd je aan de spelregels. Op zo’n Saturnus-dag valt er niet mee te spotten. De bewegelijke tekens Vissen, Tweelingen, Maagd en Boogschutter voelen deze vibe het sterkst.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou