Daghoroscoop 26 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 26 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 26 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 26 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 26 oktober 2024

Je zou vandaag geplaagd kunnen worden door schuldgevoel omdat je plichtsgevoel botst met je sociale verplichtingen. Of je werkzaamheden gaan ten koste van de tijd en aandacht voor je partner. Dat is Saturnus in Vissen die met alles en iedereen rekening wil houden en die wordt dwarsgezeten door Venus. Geen makkelijke dag dus. Probeer een compromis te sluiten. Doe ’s morgens de dingen die je per se moet doen, besteed de middag aan je partner, gezin of vrienden. Helemaal bevredigend is het voor jou waarschijnlijk niet, maar soms zijn er van die dagen. Vooral de bewegelijke tekens Vissen, Tweelingen, Maagd en Boogschutter worstelen hiermee.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou