Daghoroscoop 28 oktober 2024: dit staat je te wachten

Daghoroscoop 28 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 28 oktober 2024: dit staat je te wachten Daghoroscoop 28 oktober 2024: dit staat je te wachten

Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten mag verwachten.

Daghoroscoop 28 oktober 2024

Met de maan in Maagd ben je erg gericht op voedsel, maar door de inbreng van Jupiter kan er een onverzadigbare honger ontstaan, een ongekende gulzigheid. Als je door een supermarkt loopt, kun je waarschijnlijk geen weerstand bieden aan de vele verleidingen en verdwijnen chips, chocolade en koekjes in je karretje. Doe daarom de boodschappen met je gezonde verstand. Of gebruik een lijstje en houd je daaraan. Nog beter: doe geen boodschappen, maar bereid een gezond menu van de kliekjes die je in huis hebt. Het weg eten van je emoties lost niets op. Vooral de beweeglijke tekens Tweelingen, Maagd, Boogschutter en Vissen zijn vatbaar voor vreetbuien.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou