Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2024

Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2024 Ram, dit is je maandhoroscoop voor november 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop november 2024: Ram

Met Pluto in de zone van vriendschap en verbroedering vinden confrontaties plaats in je vriendenkring. Niet iedereen die dicht bij je staat, laat altijd het achterste van de tong zien. Misschien heb je het gevoel dat er mensen zijn die over jou praten. Je kunt je een tijdje verliezen in een zoektocht naar de waarheid omdat niet duidelijk is wie wat heeft gezegd en waarom. Dat kan veel energie en tijd kosten. Dan is het de kunst om een warme jas en een paar stevige schoenen aan te doen en op zoek te gaan naar jezelf in de natuur. Er is waarschijnlijk genoeg gezegd en het heeft je niet veel verder gebracht. De tijd is gekomen om te zwijgen en jezelf te vragen hoe het anderen is gelukt zoveel macht over jou te krijgen. Welke zwakke plek weten ze bij jou te raken? Doen ze dat om jou te kwetsen of denk je dat alleen maar? En wat kun je doen om van die pijnplek jouw superkracht te maken? Neem het antwoord op deze vragen mee naar 2025 en neem afscheid van mensen die jouw liefde en inzet niet beantwoorden.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou