Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2024

Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2024 Stier, dit is je maandhoroscoop voor november 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop november 2024: Stier

Pluto vraagt aandacht voor je carrière en reputatie, de manier waarop jij jezelf profileert en wil dat anderen jou zien. Pluto zorgt voor een confrontatie op dat gebied. Het zou kunnen dat je kritiek krijgt of dat je autoriteit onder vuur ligt. Daar kun je enorm onzeker van worden, maar dat laat je waarschijnlijk liever niet merken. Je zou bang kunnen zijn dat dan ‘je kop eraf gaat’. Of misschien vrees je dat je ontmaskerd wordt omdat je niet goed genoeg bent. Maar is dat reëel? Of is dat een spookbeeld? Het kan een enorme stap in de goede richting zijn als jij jezelf durft open te stellen voor commentaar en kritiek. Dan geef je jezelf ruimte om te groeien. Het gaat niet om winnen of verliezen, het gaat om de confrontatie met jezelf. In welk opzicht kun je het beter doen als je je eigen maatstaven hanteert? Kun je milder zijn voor jezelf, meer je eigen koers varen en waardevolle meningen van anderen meenemen en de rest van je af laten glijden? En als dat je lukt, zou je dan meer samenwerken, minder de competitie aangaan? Wat zou je het liefste achterlaten en wat zou je meenemen, op weg naar 2025?

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou