Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2024

Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2024 Leeuw, dit is je maandhoroscoop voor november 2024

De herfstmaand brengt ons een zeer gunstige samenstand – een grote driehoek – tussen Mars, Venus en Saturnus in de watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen. Dat brengt de emoties in balans, vooral op relationeel gebied. Ook slaan we spijkers met koppen. 

Maandhoroscoop november 2024: Leeuw

Er kan in november iets gebeuren in de liefde wat je wereld op zijn kop zet. Er ontstaat een situatie waarin je (de controle over) jezelf verliest. Iets dat je echt niet hebt zien aankomen. Een nieuwe onweerstaanbare man of vrouw bijvoorbeeld, waardoor je twijfelt aan je huidige relatie. Misschien maakt je partner een ingrijpende verandering door. De bedoeling is dat jij je partner en de situatie inclusief alles accepteert zoals deze zijn. Ook als dat dwars ingaat tegen alles wat jij wilt. Dan kun je de stap maken naar gelijkwaardiger zijn in liefdesrelaties. Weg van de kinderlijke en egocentrische emoties, op naar een volwassen reactie.

Misschien denk je dat je hier als single niets mee te maken krijgt, maar ook dan laat Pluto van zich horen. Misschien in de vorm van een spannende maar ongrijpbare partij, misschien door de confrontatie met je single-zijn en de onmacht die je voelt om de partner van je dromen te vinden. Ongetwijfeld verlang je wel vaker naar de grote liefde, maar in november kan het gemis erg krachtig aanvoelen. Dan is het goed om de relatie met jezelf meer aandacht te geven. Misschien ontdek je dat die het beste medicijn vormt tegen eenzaamheid en onbeantwoorde verlangens.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.
Volgend artikel
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou
Schorpioen-seizoen: dit betekent het voor jou