Bestel het nieuwe nummer nu zonder verzendkosten

Beschrijving

Bestel het nieuwe nummer nu zonder verzendkosten

Heel je hart: het thema van de nieuwe Happinez is ‘Ik hou van jou’. Dat onderwerp hebben we vaker gehad, maar over de liefde raak je natuurlijk nooit uitgepraat, want liefde kent vele lagen. Zo ziet Diana Cooper het hartchakra als een ruimte met 33 kamers, die elk een eigen vorm van liefde herbergen. Van zachtheid voor jezelf tot liefde voor de mensheid. Met een oefening hoe je het hartchakra kunt helen.

Het grote interview gaat over het helen van een gebroken hart. Instagram-icoon Meggan Roxanne weet hoe je jezelf kunt beschermen en vergeven en vertelt hoe woorden kunnen troosten. Ook van baden kun je een ritueel maken, zodat het je energie geeft, of juist ontspant – voor elk stadium van de liefde is er een bad te bereiden – de receptuur vind je in dit nummer.

Verder geven drie relatiecoaches hun ultieme tip over hoe je het leuk houdt met je partner, ook als je al wat langer bij elkaar bent. En is er een compleet dating-dossier voor iedereen die op zoek is naar zijn of haar soulmate: met als centrale vraag: wat wil je eigenlijk van de liefde?

Ook in dit nummer:

  • Levensdoula’s over het belang van het stervensproces
  • De kracht van klank volgens Spirit Connection
  • Poëzie over de liefde in woord en beeld
  • Een voorpublicatie van de nieuwe Susan Smit ‘De tweede helft van je leven’
  • Veilig hechten kun je leren: de weg naar een gezonde relatie

Nooit meer een nummer missen? Gun jezelf een jaarabonnement op Happinez.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Happinez 7-2024

Bestel het nieuwe nummer nu zonder verzendkosten

7,99
Happinez 7-2024 Happinez 7-2024
7,99
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Bekijk abonnementen
Voor 22:00 besteld, vandaag verzonden
Eerlijke handel, transparantie en kwaliteit zijn allemaal thema’s die we hoog in het vaandel hebben staan bij het cureren van producten. Bekijk ons verhaal