In de eenendertigste aflevering van de podcast ‘Het groene hart‘, gaat Jelle Derckx in gesprek met Freke van Nimwegen: mede oprichter van de Restaurants Instock. Over het ontstaan van het concept tegen voedselverspilling.
Luister hier de aflevering in iTunes terug. Subscribe en mis geen enkele aflevering meer.
Een gesprek over hoe de omgeving van Freke van Nimwegen reageert op haar drive tegen voedselverspilling, wat Van Nimwegen tot nu toe heeft geleerd van het ondernemerschap en hoe ze letterlijk en figuurlijk voedselverspilling op de kaart zet.
Genoemd in deze aflevering:
Boek(en):
- Circular Chef’s – Kookboek Instock
- Instock Cooking – Kookboek Instock
- Drawdown – Paul Hawken
- De verborgen impact – Babette Porcelijn
- Doughnut Economics: Seven Ways to Think Like a 21st-Century Economist – Kate Raworth
Documentaire(s)
Overig:
Luister hier de andere afleveringen van de podcast ‘Het Groene Hart Van’ terug.